Der er over 400.000 opslag med #vanlife på INSTAGRAM.

For mange er den perfekte kombination af minihuset, nomadelivet og minimalisme samlet i camperbussen: at leve fuldtid på vejen i en camperbus. #vanlife-tagget er populært på instagram med over 400.000 posts, som dokumenterer rigtige mennesker og deres liv og oplevelser i camperbusser og ombyggede varevogne rundt omkring i verden.

Fotos: Instagram

#Vanlife

trenden
'moderne minimalisme'
handler om at leve mere
med mindre


færre ting = mere rigdom

Det simple liv trender. Vores fokus på livstil er ved at flytte sig fra ting til oplevelser.

Den kommercialiserede drøm om at "bo bedre" er ved at blive erstattet af et ønske om at "leve mere". For mange, især unge og unge familier handler livet ikke længere om at ophobe de rigtige designer-ting i de rigtige arkitekt-huse, på de rigtige gadenavne. Stadig flere går i en anden retning.

"I kølvandet på finanskrisen kom der et behov fra den yngre generation for at gentænke værdierne."

- Flemming Møldrup til DR i artiklen: "Unge tiltrækkes af det simple og sunde liv"

For nogen er det selvforsynende bondeliv der trækker, for andre er det high-tech nomadeliv, bæredygtige selvbyggerhuse kompakte minihuse, eller ekstrem minimalisme som Andrew Hyde som har skåret helt ind til benet og kun ejer 39 ting.

Stemningsbilleder fra camperbus roadtrip i Nordvest USA af Markus Spiering.
Fra bylejlighed til bofællesskab Vanlife: Godt GREJ Bolig.IN #3
Vanlife: Solceller Vanlife: madlavning Familien Harteau bor på landevejen 12 tips til at få styr på rodet 'Tarzan' kastede en terning: nu flytter han til Ecuador Den Levende bademåtte Minihuset af genbrugsmaterialer Det bæredygtige Eventyrhus Mit liv er blevet rigere Rie Jul og familien valgte spanien Bolig.IN #2 Sådan passer du på din stegepande SUSY GRUNDAHL: Mit hjem og min arbejdsplads smelter sammen Svømmepøl i en Containter Hyggekrog af euro-paller Marie Fogt Falkenberg om Personlig indretning