#Vanlife:

praktisk

grej til

BASE

CAMP

Hjemme har vi en masse grej til at gøre hverdagen nemmere. Flere og flere af disse ting findes i små mobile udgaver, som gør udelivet lidt lettere. Her har vi fundet nogle af de mest essentielle.
Det er en genial idé med en mobil vaskemaskine. Jeg vidste ikke at det fandtes, men det gør det. Så kan man have meget mindre tøj med og blot vaske det undervejs. Bærbar vaskemaskine 140W til 1.8kg tøj fra THansen
Mobil-bruser med
12 volt pumpe, for tilslutning til cigaret­tænderstik i bilen til udendørs brug fra CampingNetShop.dk
Bærbar vaskemaskine: den har et håndtag og vejer kun 5 kg.
Til kolde nætter fås et elektrisk varmetæppe i blød fleece til 12V med lang ledning hos Biltema
En tabletholder med sugekop er en billig og smart måde at gøre sin tablet til både gps, musikanlæg, tv og 'surfplade', da man nemt kan montere den på vinduerne rundt omkring i camperbussen.
Ipad/tabletholder fra Gucca.dk
Letvægts-tørrestativ, som er nemt at folde ud og folde sammen igen fra Outwell.
For at kunne bruge 220V stik til f.eks. vaskemaskine, laptop-oplader, behøver man en inverter også kaldet 'vekselretter'. Den her kompakte inverter leverer op til 300W, fra Conrad Elektronik, som har invertere fra 75W til 2000W, og er blandt de billigste på markedet.
I en camperbus er der ofte flere kilder til den giftige gas kulilte: motor, gas-konfur, dieselfyr, propan-køleskab, etc. Det kan være en rigtig god idé med en kuliltealarm.
Den her fra THansen er kun 7x13cm. Just in case.
Vanlife: madlavning #VANLIFE: moderne minimalisme Familien Harteau bor på landevejen
Vanlife: Solceller Bolig.IN #3 Middelhavsluksus på badeværelset: Turkis og messing 'Tarzan' kastede en terning: nu flytter han til Ecuador