Rie Jul og familien
valgte spanien:

”i Spanien
var det lettere at
få den bolig
vi ville have”

Jeg bor i Spanien med min irske mand og vores to drenge Verde og Faustin på 2 og 5, vi har boet her gennem de sidste 7 år. Vi har valgt Spanien da min mand tidligere havde boet der og vi havde brug for at finde et "fælles" nyt land at bo i.

Vi valgte Spanien pga den frie måde at leve på, det varme spanske folk og så selvfølgelig klimaet.

Min mand har boet rundt omkring i hele verden i mange år, inden vi mødtes og sammen har vi boet her i Spanien, i København og i det artiske; Gällivare i Sverige. Jeg arbejder som læge og min mand har gået på kunstakademiet og har en bachelorgrad i kunstfilm.

Vores hus er bestemt hans fortjeneste, han har haft visionerne og ideerne til at forvandle det fra et meget almindeligt betonhus fra firserne til det         

”Vi valgte Spanien
pga den frie måde
at leve på, det varme
spanske folk og så
selvfølgelig klimaet.”

det er nu. Min mand er meget god til at tage billeder så han har taget alle disse billeder af huset.

Det har helt klart været lettere for os at få den bolig vi ville have i Spanien, det er let at få byggetilladelser og der er meget få krav til hvad man må lave. Samtidig findes der rigtig mange lokale materialer vi har gjort brug af, der har gjort det mest økonomisk, det lokale marmorbrud, andre lokale sten og så bor vi ca en time fra et område hvor en stor del af Europas fliser bliver produceret.

Samtidig har vi fundet mange brugte og antikke materialer. F.eks. er vores gelænder på balkonerne antikke støbejernsgelænder fra gamle lejligheder i Barcelona, som vi har gjort i stand.

”Min mand har haft visionerne til at forvandle et meget almindeligt betonhus
til det det er nu.”

Fliserne på trappen i vores udekøkken er terracottafliser fra en bekendts gamle gedestald og dørene i soveværelset er antikke håndskårne egetræsdøre, som vi fandt i en container i Valencia. Materialerne passer godt ind i den stil vi har ønsket; blandet nyt og gammelt og givet materialerne mulighed for at være dekoration i vores hjem, masser af træ, sten og terracotta samt støbjern og antikke beslag og dørhåndtag.

Jeg tror vores yndlingsområde i huset er det lille gæstehus, som er helt nybygget men i antik stil, vi elsker at bo der når vi ikke har gæster.. og så selvfølgelig vores udekøkken med italiensk stenovn.

Middelhavsluksus på badeværelset: Turkis og messing Minihuset af genbrugsmaterialer Flere FARVER, mor!
Mit liv er blevet rigere RETRO KØKKEN: Amerikansk DINER Stilrent og lækkert: moderne badeværelse Fra bylejlighed til bofællesskab Picknick i stuen Svømmepøl i en Containter Familien Harteau bor på landevejen Sådan passer du på din stegepande Picknick på taget BOG: Amazing Spa Nyt gulv med Gulvvarme på 1 dag Drivtømmer 5 smarte postkasser BOG: ELSK DIT SOVEVÆRELSE af Ranvita La Cour Kalabas fra mit bryllup i Tanzania BOG: Christiania interiør