FØR

Varme og luksus

Nyt gulv med
Gulvvarme På 1 dag

Et nyt gulv løfter rummet helt vildt meget. Det kan føles som en stor mundfuld at skulle lægge nyt gulv, men det behøver det ikke være - Et nyt lækkert gulv med gulvvarme kan klares på en dag. Sådan her gør du...

1

2

GØR-DET-SELV: Gulvvarme

Skumplader sørger for at varmen kommer op i rummet og ikke ned i gulvet.

Alumat Varmemåtten rulles ud ovenpå.

Gulvvarme er den absolut mest behagelige form for varme, fordi varmen er der hvor man har behov for den, ved fødderne.

Danske Heatcom har et gulvvarme system som er lavet til laminat, træ og parket gulve, det hedder AluMat, og det er en rullemåtte med elektrisk gulvvarme. Rullemåtten er den klart nemmeste måde at lægge gulvvarme. Man slipper for flydespartel og cementklatter op ad væggen, en masse værktøjer og spande som skal rengøres. Du skal bare bruge en hobbykniv, en saks og en formiddag.

Gulvvarmesystemet lægges i 2 lag direkte ovenpå det gamle gulv.

Først et lag skumplader som isolerer. Pladerne er lige til at lægge ud og udjævner samtidigt gulvet.

Ovenpå rulles varmemåtten ud, det er én lang rulle, som kan klippes til ved hjørner, så det bliver fordelt jævnt ud på hele gulvet. Det er en god ide at lave en plantegning inden du går igang, så du har målt ud hvor stort rummet er, og så du ved hvor du skal starte og slutte.

Tip: Bestil færre kvadratmeter gulvvarme end gulvet er, fordi det skal ikke helt ud til væggene.

Se mere om AluMat på Heatcom.dk? eller ring og ta' en snak med dem på 63 41 77 77, de er meget hjælpsomme.

3

4

GØR-DET-SELV: Nyt gulv

Klikgulv er noget af det nemmeste og hurtigste gulv at lægge. Alle kan være med. Det er ikke meget sværere end at bygge med legoklodser og resultatet bliver perfekt. Du skal kun bruge en sav, et målebånd, en blyant og en eftermiddag.

Avatara-gulvet fra tykse ter Hürne er et forholdsvist nyt gulv i Danmark, det har alle egenskaberne af et dyrt kvalitetsgulv, men det er alligevel langt billigere.

Gulvet er fantastisk blødt at gå på og behageligt varmt. De lange brede træ­plader, gør det nemt og hurtigt at lægge, fordi der skal saves færre gange. Det er lyddæm­pende og slidstærkt.

Avatara er utroligt nemt at lægge, hver plade klikkes på den næste. Du behøver            

ingen erfaring med at lægge gulv, for at kunne lægge dette. Det er så nemt, som det overhovedet kan være. Og det er nemt at skille ad igen, så du kan genbruge gulvet et andet sted senere.

Direkte under gulvet lægges AkusTec lyd­dæmpningsmåtten, som rulles ud fra væg til væg og skæres til i hele rummet. Derefter klikkes gulvpladerne sammen en efter en, du kan nemt høre og se om de sidder rigtigt. Den sidste plade i rækken saves til og resten bruges til at starte den næste række.

Du kan se alle de forskellige farver og mønstre man kan vælge imellem og læse mere om Avatara gulvet hos DitGulv.dk? eller ring til dem på 31 53 70 00. Priser fra 199 kr. pr. m2.

Avatara Valnød fra ter Hürne
298 kr. inkl. underlag
hos DitGulv.dk?
Mit liv er blevet rigere Soveværelse: Sommer / Vinter Bolig.IN #2
Sådan passer du på din stegepande Mal på væggen Min farmors gamle stol Vanlife: Godt GREJ Minihuset af genbrugsmaterialer Supermoderne Containterhuse Bolsjeglas med hjemmelavede BOLSJER Børnenes eget legetræ 12 tips til at få styr på rodet Rie Jul og familien valgte spanien Friskpresset Upcycled 10 tips til personlig indretning RETRO KØKKEN: Amerikansk DINER Hængekøje badekaret Smart opbevaring