Minihuset af genbrugs­materialer

Macy Miller er arkitekt, kunstner og big time minimalist. Som barn drømte hun om at bygge et lille hus i haven ved siden af hundehuset.

Macy fortæller historien om hvordan hun allerede fra barnsben ville bo tæt ved det lille hundehus forældrene havde sat op bagerst i haven. Hun gik og tegnede og designede og planlagde, hvordan hun ville bygge sit eget hus i samme form som hundehuset. Hun besøgte træhandlen for at finde materialer og hun sparede penge op for at kunne købe træ. Hun elsker dyr, så hun overvejede forskellige hjem i formen som forskellige dyre-hjem.

"Jeg er en kunstner, en tænker og en minimalist i hjertet."

Hun elsker naturen og det simple liv, så da hun tegnede og planlagde hendes mini hus, var det efter princippet ”Less is more” og det var i et forsøg på, at udfordre sig selv i hvad er egentlig nødvendigt, altså sådan virkelig nødvendigt for at leve. Der er forskel på hvad man SKAL have for at

"Godt design kan
ud af en masse
små dele skabe
noget meget
større og bedre."

leve og hvad man gerne VIL have for at leve. Og i mini-huset er alt overflødigt pillet væk.

"Jeg tror på at form følger funktion. Alt i et design skal have en årsag og et formål. Godt design kan nemt integrere et væld af systemer og få det til at se naturligt ud. Godt design kan ud af en masse små dele skabe noget meget større og bedre." Som arkitekt studerende ville Macy gerne have en bedre forståelse af materialerne og hvad det rent faktisk ville sige at bygge et hus, i stedet for udelukkende at læse om det teoretiske i bøgerne.

”jeg kom til at lære at bygge et hus og jeg kom til at lære en masse om mig selv.”

Macy var slet ikke i tvivl om, at hun ville komme til at begå en masse fejl i dette hus-eksperiment, ”men jeg vil lære, og det er det vigtigste. I bygningsprocessen kom jeg til at lære at bygge et hus og jeg kom til at lære en masse om mig selv.”

Det lille hus, som er bygget op på en lastvogns­anhænger og dermed nemt kan flyttes, er bare 18 kvadratmeter, og har kostet omkring 60.000 kr, hvoraf mange ting var genbrugs­materialer og ting hun fik sponsoreret. Hun var træt af at betale husleje, hun ville gerne være fri og uafhængig og have sit helt eget. Hun har nu en lille datter og en hund, og de bor sammen i mini huset.

Følg Macy Miller og hendes vidunderlige minihus på Minimotives.com?

Fra bylejlighed til bofællesskab Mal på væggen Rie Jul og familien valgte spanien
Det bæredygtige Eventyrhus Flere FARVER, mor! Nyt gulv med Gulvvarme på 1 dag Mit liv er blevet rigere 10 tips til personlig indretning 5 smarte postkasser 12 tips til at få styr på rodet Vanlife: Godt GREJ Supermoderne Containterhuse BOG: Christiania interiør Svømmepøl i en Containter Upcycled Drivtømmer SUSY GRUNDAHL: Mit hjem og min arbejdsplads smelter sammen Bolig.IN #3 Naturlig vækning med simuleret solopgang