Mal på væggen

Mal på væggen

Et personligt hjem er når udefrakommende kan se, at det lige præcis er dig, der bor her. Mange køber kunst i Ikea eller i en dyr kunsthandel, men man kan jo også lave sin egen kunst. Så bliver det ihvertfald personligt. Eller man kan få sine børn til at lave kunst til væggene, så bliver det både personligt, sødt og bringer glæde.

Der er masser af måder at gøre det på, du kan male direkte på væggen, bruge maling og pensel, spray eller penne, du kan bruge en skabelon, du kan kopiere et flot billede du finder online, du kan klippe billeder ud og sammensætte dem i rammer du hænger op eller noget helt andet. Det kan tage tid at få det helt som du vil have det, men processen er sjov og lærerig. Du finder ud af hvor meget du i virkeligheden kan og også hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide.

Nyhed: akryl-tuscher

Det er sjovt og nemt at male med akryl tusch-penne på væggen eller på lærred. Tuscherne Liquitex Professional Paint Markers er vandbaseret og der er en masse farver at vælge imellem. Få dem og lærred hos Kunstnerfarver?
'Mal dig glad' af Susanne Møberg handler om at male med intuition og glæde.
Bogen kan
købes her?

Personligt tapet


Hvis man ikke tør give sig i kast med at tegne på væggen eller hvis man mere er til fotokunst, kan man også få lavet sit ynglingsfoto til tapet. Dit bedste billede af børnene eller et godt billede fra en skøn ferie, så du husker følelsen, når du går ind i rummet med foto tapetet.

Photowall har utrolig mange fantastisk smukke fotos at vælge imellem eller man kan få sit eget foto lavet til tapet. Se mulighederne hos Photowall?

10 tips til personlig indretning Sådan passer du på din stegepande Nyt gulv med Gulvvarme på 1 dag
Bolig.IN #2 Rie Jul og familien valgte spanien Vanlife: Solceller Marie Fogt Falkenberg om Personlig indretning 12 tips til at få styr på rodet Naturlig vækning med simuleret solopgang Cacoon: tipi-gyngen til inde og ude Minihuset af genbrugsmaterialer Familien Harteau bor på landevejen RETRO KØKKEN: Amerikansk DINER BOG: Tag naturen med hjem Kalabas fra mit bryllup i Tanzania Soveværelse: Sommer / Vinter Min farmors gamle stol SUSY GRUNDAHL: Mit hjem og min arbejdsplads smelter sammen Upcycled