FRISTED

Første gang mine børn så en Cacoon blev de ellevilde.

Tænk sig: En hule i træet som svæver. Så bliver det ikke meget bedre. Vi har testet cacoonen, som er utrolig nem at samle og hænge op, og wow hvor er den skøn at ligge i.

Cacoon er designet og udviklet af et team af professionelle sejl­magere og eksperter i konstruktion og fremstilling i tekstiler. Stoffet er behageligt og slidstærkt. Den fås i flere størrelser både i en børne-version, til én enkelt, dobbelt og en åben songô og i flere farver.

Det at den svæver gør, at man får hele udsigten med, hele vejen rundt. Man ligger trygt og beskyttet indenfor og alligevel er man udenfor og mærker naturen.

Double-versionen, som du kan se på billedet er stor nok til 2 voksne, måler 180 cm i diameter og kan bære op til 200 kg.

Cacoon kan købes hos OneLeg.dk


Vanlife: Solceller Hyggekrog af euro-paller Min farmors gamle stol
Bolig.IN #3 Soveværelse: Sommer / Vinter Naturlig vækning med simuleret solopgang 5 smarte postkasser BOG: ELSK DIT SOVEVÆRELSE af Ranvita La Cour BOG: Christiania interiør Rie Jul og familien valgte spanien Vanlife: Godt GREJ Fra bylejlighed til bofællesskab #VANLIFE: moderne minimalisme Mit liv er blevet rigere Sådan passer du på din stegepande Familien Harteau bor på landevejen 12 tips til at få styr på rodet Nyt gulv med Gulvvarme på 1 dag Bolig.IN #2