FRISTED

Første gang mine børn så en Cacoon blev de ellevilde.

Tænk sig: En hule i træet som svæver. Så bliver det ikke meget bedre. Vi har testet cacoonen, som er utrolig nem at samle og hænge op, og wow hvor er den skøn at ligge i.

Cacoon er designet og udviklet af et team af professionelle sejl­magere og eksperter i konstruktion og fremstilling i tekstiler. Stoffet er behageligt og slidstærkt. Den fås i flere størrelser både i en børne-version, til én enkelt, dobbelt og en åben songô og i flere farver.

Det at den svæver gør, at man får hele udsigten med, hele vejen rundt. Man ligger trygt og beskyttet indenfor og alligevel er man udenfor og mærker naturen.

Double-versionen, som du kan se på billedet er stor nok til 2 voksne, måler 180 cm i diameter og kan bære op til 200 kg.

Cacoon kan købes hos OneLeg.dk


Vanlife: Solceller Bolig.IN #3 Min farmors gamle stol
Hyggekrog af euro-paller Soveværelse: Sommer / Vinter Naturlig vækning med simuleret solopgang BOG: Christiania interiør BOG: ELSK DIT SOVEVÆRELSE af Ranvita La Cour 5 smarte postkasser Fra bylejlighed til bofællesskab Vanlife: Godt GREJ Rie Jul og familien valgte spanien #VANLIFE: moderne minimalisme Mit liv er blevet rigere Mal på væggen Nyt gulv med Gulvvarme på 1 dag Sådan passer du på din stegepande 12 tips til at få styr på rodet 10 tips til personlig indretning